stickyimage

Frederic Beigbeder – Dragostea dureaza 3 ani

dragostea_dureaza_trei_aniDupă ce am savurat romanul “29.9 RON” în care Frederic ne vorbea despre publicitate, am trecut la “Dragostea durează 3 ani” care face parte dintr-o trilogie care a debutat cu “Memoriile unui tânăr ţicnit“, “în primul volum mă îndrăgosteam, în al doilea mă însuram, în al treilea divorţam şi mă însuram din nou” . În acest al treilea autorul care este şi personaj prncipal oferă dragostei un termen limită de trei ani. Ajunge să o urască pe frumoasa lui soţie Anne şi se indrăgosteşte de Alice, care avea pe altcineva. Divorţează de Anne după trei ani în care a fost innebunit după ea şi reuseste intr-un final, după multe aventuri, să o divorţeze si pe Alice şi să se căsătoreasca cu acesta. Cartea, la fel ca şi “29.9 RON“, este plină de cinism şi umor pe alocuri prin care reuşeşte să descrie dragostea într-un mod aparte.

Are 234 pe pagini şi poate fi găsită la editra Pandora M.

Scris de în Recenzii. Intră în lumea pasinaților de lectură! Urmărește-ne prin RSS feed abonează-te la Newsletter și alătură-te comunității de pe Facebook.
Despre

Fotograf dar și pasionat de lectură. Lucru ce m-a determinat să lansez Azi Citesc, un colț de internet dedicat cărților. :)

Lasă un comentariu

Obligatoriu